Pályázható üzletek

Az épület több lépcsőben a bérlők által támasztott igények maximális figyelembe vétele és a profilkizárólagosság garanciája mellett készült el. Ezért tették le mellettünk voksukat olyan mágnes-cégek illetve nemzetközi vállalatok hazai képviseletei, mint a Telenor Veszprém megyei ügyfélképviselete vagy a Yara International. A minőségre való törekvés a bérlői struktúra kialakításánál is szerepet játszik.

Cégünk, a tulajdonában lévő Szivárvány Szolgáltatóház üzlet- és irodahelyiségeinek hasznosítására, valamint megnyitástól sikeresen működő szolgáltatásainak üzemeltetési jogára vonatkozóan pályázatot hirdet:

A pályázat leadásának határideje 2014. május 04. vasárnap 18:00

Pályázatok elbírálásának időpontja: 2014. május 05. hétfő 9:00

Cégünk és bérlőink között létrejött ciklikus bérleti szerződéseink a közeljövőben lejárati forduló időpontjukhoz érkeznek.  Ahogy minden ötéves ciklus végén, meglévő bérlőink újra pályáztatásával párhuzamosan ez alkalommal is megnyitjuk üzlethelyiségeink hasznosítására és a már sikerrel működő szolgáltatások üzemeltetésére irányuló pályázatunkat.

A pályáztatott üzlet- és irodahelyiségek, paramétereiket tekintve kereskedelmi és szolgáltató tevékenységek széles spektrumát képesek kielégíteni. A hasznosításukra kiírt pályázatok értékelése során kiemelkedő figyelmet fordítunk a pályázó által végzett tevékenység szolgáltatási körére, szem előtt tartva a komplexitás és a magas színvonal fontosságát, követve a profilkizárólagosság alapelvét.

A már sikerrel működő szolgáltatások üzemeletetési jogára meghirdetett pályázatunk előzetes bejelentkezést és egyeztetést követően, üzemeltetési ártárgyalásra történő meghívásos elven kerül lebonyolításra.

Pályázati kiírás és dokumentáció letölthető: itt