Szivárvány Szolgáltatóház

Magas színvonal, letisztult stílus, tartós értékek,
minőség és modernitás – teret adunk szolgáltatásának.

A cégünk tulajdonát képező Szivárvány Szolgáltatóház gyalogos közlekedési utak mentén illetve csomópontjában található. Közvetlen környezetében közigazgatási intézmények, szolgáltató irodák, kereskedelmi, vendéglátó üzletek, kulturális központ, színház található, fedett és szabadtéri parkolási lehetőséggel.

Az épület két oldalról nyíló passzázsa összeköti a vár illetve az Óváros tér felé vezető utat a Belvárosi Üzletházon át ívelő útszakasszal, egy mindkét épületen átvezető gyalogos-tengelyt alkotva. Napi gyalogosforgalma 6-7000 főre tehető, mely a lakosság által napi szinten szükségszerűen elérendő, a környék színvonalát emelő intézmények útvonalába esik: Megyeháza, Petőfi Színház, Pannon Várszínház, Eötvös Károly Megyei Könyvtár, Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér, ügyvédi és könyvelő irodák, bankfiókok, közoktatási intézmények, Városháza és a várnegyed. Az üzletházat körbevevő autóutak gépjármű forgalma jelentős. Veszprém hossztengelyében áthaladó autók és helyi tömegközlekedési buszok menetútjának találkozási pontja a közvetlen közelben található lámpás kereszteződés, melynél várakozva az épület nyugati homlokzatának akár teljes üvegfelülete látható. A történelmi városrész és a város felújított sétáló utcájának közelsége okán nem elhanyagolható az egész évben jellemző aktív turistaforgalom.

Cégünk mindig is törekedett arra, hogy igényes, letisztult, tartós értékeket képviselő, színvonalas épületet hozzon létre.

Ezt tükrözik, látvány szempontjából a bravúros építészeti megoldások, az exkluzív, hatalmas üvegfal felülettel rendelkező helyiségek, biztonság szempontjából az épület banki biztonsági követelmények figyelembevételével tervezett beléptető rendszere és a helyiségek riasztórendszere, hogy ilyen és ehhez hasonló igényeket is ki tudjon szolgálni. Az épület terepadottságoknak megfelelően a belváros felé három, másik oldala felé négy szinttel rendelkezik, alatta négyállásos mélygarázzsal. Hasznos alapterülete közel nettó 800 nm. A 21. század kényelmi elvárásainak figyelembevételevolt fő szempontunk, mikorpraktikus megoldásként a közel 130 parkolóhellyel ellátott belvárosi parkolóházat a szolgáltatóház mélygarázsával nyitottuk egybe. Mindez kiegészül a tetőtérig vezető panorámalifttel és a mozgáskorlátozottak részére készült rámpával. Az épület további kiemelendő paraméterei: klíma, szellőzés, légfüggönyök, hurkolt – biztosított elektromos hálózat, ISDN vonalak, kábeltévé.

Az épületet magas kvalitású bérlői állománynak, magas színvonalon, specifikus funkcióknak és követelményeknek is megfeleltethetően terveztük és építettük.